Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 februari 2012

Zestig jaar Adest Musica

SASSENHEIM – Zestig jaar muziek maken moet natuurlijk gevierd worden met muziek. En dat is precies wat de Drum- en Showband Adest Musica deed op dinsdag 31 januari.

Die avond werd het zestigjarig bestaan van Adest Musica gevierd in ’t Onderdak. Optredens waren er onder meer van het Reünistenorkest, bestaande uit oud-leden die een aantal nummers speelde voor de honderden gasten. Ook ontvingen de twee leden die sinds de oprichting bij Adest Musica betrokken zijn het ’60 jaar’ speldje. Koos Hoogervorst kreeg het kleinood met een kroontje op de avond zelf. Henk Hoogervorst kon door ziekte niet aanwezig zijn en mocht het speldje later die week in ontvangst nemen.