Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 juni 2012

Oproep voor artikelserie ‘Hoe is het toch met…?’

NOORDWIJK – De succesvolle serie ‘Hoe is het toch met…?’ gaat weer van start. Volgende maand loopt de huidige artikelreeks ‘Wie is toch het raadslid…?’ af en is het tijd om weer te praten met bekende Noordwijkers van weleer. Met andere woorden: uw dorpsgenoten die jaren geleden in het nieuws waren, maar waar u al een tijdje niets meer van gehoord hebt.

Deze Noordwijkers kunnen actief zijn geweest in het vrijwilligersleven of een succesvol sporter. Maar ook een enthousiast oud-politicus, een hemelbestormer of een recalcitrante persoonlijkheid van jaren geleden zijn goede kandidaten voor deze serie. Bent u, of kent u iemand die in aanmerking zou komen voor de serie ‘Hoe is het toch met…?’, neemt u dan contact op via: joepderksen@live.com.