Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2013

Risico’s blijven voor Servicepunt71

OEGSTGEEST – Het Servicepunt71 moet flinke bezuinigingen doorstaan; volgend jaar moeten hier 37 van de 280 mensen op zoek naar een andere werkplek. Maar wethouder Johanna Haanstra kon niet garanderen, dat alle problemen volgend jaar ook opgelost zijn.

Ze stelde: ‘Ik wil geen twee handen in het vuurt steken en zeggen dat het allemaal goed gaat met de financiën. De bereidwilligheid om (positief, JD) bij te dragen is wel heel groot. Er zijn kwaliteitsverschillen van mensen die met elkaar moeten samenwerken. De begroting van het Servicepunt gaat ieder jaar fors naar beneden.’ Wel zijn er financiële risico’s, die niet gedekt kunnen worden door de beschikbare reserves.