Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 oktober 2013

Boeken voor basisscholen

VOORHOUT – Tanken voor het goede doel; de basisscholen in het dorp. Tientallen automobilisten doen dit al bij de Total. Wie zijn of haar geliefde heilige koe te drinken geeft, kan sparen voor een serie kinderboeken van onder meer Paul van Loon en Gerard van Gemert. Maar deze boeken zijn bedoeld voor kinderen tussen 7 en 12 jaar en daarom niet voor elke automobilist interessant. Daarom kiezen veel chauffeurs ervoor om hun spaarstempels te doneren aan de basisscholen.
Als afsluiting van de kinderboekenweek schonk Ronald Boere, eigenaar van Autobedrijf Schoonoord, namens zijn klanten vele tientallen boeken aan de basisscholen. Deze boeken vinden een mooie plaats in de schoolbibliotheken en de onderwijsinstellingen waren er dan ook heel blij mee. Boere: ‘Lezen is spannend en leuk en moet zeker gestimuleerd worden!’ De spaarboekenactie loopt nog tot woensdag 30 november.