Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 oktober 2013

Rotondes weer tiptop

KAAG EN BRAASSEM – Vier gemeentelijke rotondes worden geadopteerd door de Rotondespecialist. Het gaat om de rotondes aan de Braassemerdreef, de Lasso, de Stationsstraat en de Rembrandt van Rijnsingel in Roelofarendsveen. De andere rotondes binnen de gemeente grenzen zijn eigendom van de provincie Zuid-Holland.
De Rotondespecialist neemt het beheer en onderhoud van deze rotondes over en moet ervoor zorgen dat ze er het hele jaar tiptop uitzien. Als tegenprestatie mag het bedrijf op iedere rotonde vier reclamebordjes plaatsen van sponsorende bedrijven. De opbrengst van die reclameinkomsten gaat weliswaar geheel naar het commerciële bedrijf, maar voor de gemeente is er ook een groot voordeel; de medewerkers besparen zich veel tijd en geld uit om de rotondes zelf te onderhouden. De Rotondespecialist kan de komende vijf jaar overigens niet alleen naar eigen goeddunken de rotondes inrichten. Het bedrijf moet in continue overleg zijn met de stichtingen ‘Groei en Bloei’ en ‘Groenlicht’, die graag zien dat er veel natuur op de rotondes wordt geplaatst.