Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

D66 gaat voor collegekansen

NOORDWIJK – D66 ziet goede mogelijkheden om samen te werken met Puur Noordwijk, zodat deze partij – met één raadszetel – toe kan treden tot de coalitie. Zo is D66 het helemaal mee eens om in te zetten op 30% sociale woningbouw en Bronsgeest te gebruiken als ‘gemengde woonlocatie’. Verder praat de partij niet meer over fusie van Noordwijk, maar spreekt alleen van ‘samenwerking met andere gemeenten’.
Ook pleit de partij voor een mediacode, om onverkwikkelijke advertenties vol met beschuldigingen en lafhartige uitingen tijdens toekomstige verkiezingscampagnes te voorkomen. Verder laat D66 vaak weten ‘de mening van Puur Noordwijk te delen’ en pleit de partij om de rol van Noordwijk Marketing te verbreden tot ‘Noordwijk City Marketing’. ‘Dus niet alleen aandacht voor toerisme, congressen en de grote hotels, maar ook aandacht voor cultuur en detailhandel en de Noordwijkse koopcentra.’