Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 april 2014

Oud-wethouder wil voorzitter VVD worden

TEYLINGEN – Oud-wethouder Bert Homan (VVD) heeft zich kandidaat gesteld als voorzitter voor zijn partij. De afgelopen raadsperiode was Homan wethouder in de Utrechtse Heuvelrug. Volgens eigen zeggen stelt hij zich kandidaat, nadat ‘een aantal afdelingen en kamercentrales’ hem hadden gevraagd dit te doen.
 
De laatste tijd hoor in in toenemende mate dat leden en kiezers zich niet meer gehoord voelen door de landelijke politici. Meningen en goede ideeën worden doorgegeven aan ‘Den Haag’, maar het lijkt wel of het daar niet gehoord wordt. Dat moet anders!’ Homan hoopt dat er weer een openbare voorzittersverkiezing komt, waarbij alle leden hun keuze kunnen maken. ‘Dat hoort in een moderne partij.’