Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

Slender you

Gezondere spieren zonder inspanning
Reaal 2F Leiderdorp, T: 071 542 1332
Op een dag loop je een bedrijf binnen, dat heel bijzonder blijkt te zijn. Slender you is het enige bedrijf in Leiderdorp en Leiden, dat een volledige workout aanbiedt, zonder dat de mensen zich hoeven in te spannen. In een uur tijd geniet je van zes verschillende workouts, die alle spieren stimuleren en zorgen voor een betere doorbloeding.
Eigenaresse Natascha van Rijn heeft een medische achtergrond en staat haar klanten altijd met raad en daad terzijde. Ze vertelt: ‘De speciale banken zorgen ervoor dat alle gewrichten bewogen en beter doorbloed worden. Het verbetert de mobiliteit van de gewrichten en laat de spieren ontspannen. Dit is ideaal voor mensen die niet kunnen sporten vanwege pijnklachten, energiegebrek of bewegingsbeperkingen. Je komt hier om te ontspannen, minder last te hebben van lichamelijke ongemakken of lekkerder in je vel wilt zitten.’
Slender you is te bereiken via dezelfde ingang als Sunday’s en plotseling komt niemand minder dan John de Wolf, oud-voetballer van Feyenoord en het Nederlands elftal, binnen lopen. Ondertussen vertelt Van Rijn waarom ze de zaak heeft gekocht: ‘Dit is een droom die uitkomt. Ik ben hier begonnen als klant en met mijn zorgachtergrond wil ik er zijn voor onze klanten.’ 
Ze legt uit: ‘De banken die hier staan, zijn met name voor mensen die niet naar de sportschool kunnen, durven of willen gaan. Deze banken laten mensen bewegen en ze kunnen het zo moeilijk of makkelijk mogelijk maken als ze zelf willen. Er wordt door ons gekwalificeerde personeel continue gekeken of de juiste spieren bewogen worden.’ Na de workout worden de afvalstoffen weggewerkt en kan worden genoten van een heerlijke waterbankmassage.
Wie Slender you wil ervaren, kan proeflessen nemen; inschrijfgeld hoeft niet betaald te worden. Slender you is zeven dagen per week open. W: www.bodycentrum.nl.