Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

Sport- en kickboxcentrum Leiden

Je eigen personal trainer
Morsweg 55-c, 2312 AB Leiden, T: 071 301 8410
Lekker sporten, fitnessen, boksen en kickboxen. Al dan niet onder begeleiding van een personal trainer. Tot voor kort was dit alleen maar weggelegd voor Hollywoodsterren en bekende Nederlanders. Maar dankzij het Sport- en kickboxcentrum Leiden kunnen nu ook mensen met een kleine portemonnee hier mee in aanraking komen.
Eigenaar Danny Nieuwenhuijsen begon het Sport- en kickboxcentrum met een droom: zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de (kick)box- en sportmogelijkheden. Daarom kan iedereen langskomen om voor zéér betaalbare prijzen te trainen in kleine groepen; vanaf slechts 5 euro per uur! ‘Ook zijn we een acie gestart voor scholieren en studenten. Zij krijgen, op vertoon van een studenten- of schoolpas, een maandabonnenment voor slechts 22,50 euro. Hiervoor mogen ze onbeperkt aan alles meedoen; of het nu gaat om fitnessen, boksen, kickboxen of workouts.’
Het Sport- en kickboxcentrum begint binnenkort met extra kickboxlessen voor beginners, zodat iedereen die wel eens heeft willen proeven van deze sport, er mee kennis kan maken. Hiervoor komt niemand minder dan topfighter Marden Smit van Team Gym Brutal uit Den Haag wekelijks naar Leiden om kickbox- en bokslessen te geven. Echte talenten worden door hem uitgenodigd om in Den Haag te komen trainen.
Een nieuwe ontwikkeling bij Sport- en kickboxcentrum Leiden is Topfit: met dit programma kunnen mensen met een kleinere portemonnee hun eigen personal trainer krijgen. Voor meer informatie hierover, bekijk dan direct: www.topfitpersonaltraining.nl. Nieuwenhuijsen: ‘We hebben daarnaast onze fitness-faciltiteiten uitgebreid met krachttraining. We zijn zowel een kickbox- als sportcentrum. Je kunt hier dus ook heerlijk fitnessen en aan kracht- en cardiotraining doen. We geven als enige crossfittraining in de buitenlucht, waarbij we hulpmiddelen gebruiken die de buitenomgeving ons biedt. Ook doen we met onze leden mee aan wedstrijden en sportgala’s; of het nu gaat om jeugdpartijen of nieuwelingenpartijen.’
Kom langs voor een gratis proefles: www.sportcentrumleiden.nl en www.kickboxcentrumleiden.nl.