Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 november 2014

Wethouder zoekt oplossingen voor parkeerproblemen

JOEP DERKSEN
Noordwijk – De bouwplannen voor de Hof van Holland leiden niet tot een groter parkeerprobleem. Wethouder Pieter-Jan Barnhoorn verzekerde dit tijdens de informatieavond, die woensdag 5 november plaats vond. In het gemeentehuis waren zo’n vijftig toehoorders aanwezig; de meesten maakten zich zorgen over de parkeerproblemen, waar ze dagelijks mee geconfronteerd worden.
Naar aanleiding van de plannen voor de Hof van Holland hebben maar liefst 95 inwoners een zienswijze ingediend. Bij 94 van deze zienswijzen ging het om de parkeerproblemen, zo liet Barnhoorn weten. De aanwezigen in de raadszaal lieten de wethouder weten, dat de huidige parkeergelegenheden onvoldoende zjin voor het aantal auto’s dat parkeerplaatsen nodig heeft.’
De oproep werd niet tegen dovemansoren geuit. De wethouder liet weten, dat de plannen voor de ontwikkeling van de Hof van Holland de parkeersituatie niet zullen verergeren. Maar de avond zelf bleek wel een positief effect te hebben. Na afloop van de bijeenkomst zegde Barnhoorn toe, dat hij op zoek gaat naar oplossingen voor het parkeertekort. Hij gaat dit onderwerp in de collegevergadering van volgende week (deze week, JD) bespreken.