Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 februari 2015

Overlast door nieuwe Drechtbrug

LEIMUIDEN – De aanleg van de nieuwe Drechtbrug zal een hoop overlast geven voor de omwonenden. Op dit moment is het zelfs niet zeker, dat bepaalde inwoners op ieder moment gedurende die werkzaamheden hun woningen kunnen bereiken. Maar wethouder Yvonne Peters (VVD) liet maandag 9 februari weten, dat ze het in de gaten houdt. ‘We rekenen erop dat inwoners in ieder geval van één kant hun huis aan Vriezekoop kunnen bereiken!’
Ze reageerde hiermee op vragen van het CDA. Ook maakte ze klip en klaar duidelijk, dat de doorvaarthoogte Drechtbrug geen centimeter hoger wordt dan de huidige 3,15 meter. Hoe de werkzaamheden gaan plaatsvinden en met wat voor soort overlast de omwonenden rekening moeten houden; daarvoor organiseert de Provincie Zuid-Holland een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op dinsdagmiddag 3 maart om 17:00 uur in De Ontmoeting.