Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2015

Lof van wethouder

KAAG EN BRAASSEM – Wethouder Floris Schoonderwoerd (PRO) was dinsdag 14 april vol lof over de werkzaamheden van de Wmo Adviesraad. Hij sprak zijn bewondering uit tijdens de behandeling van het onderwerp ‘Rijnstreek werkt  2015 – 2016’.
Schoonderwoerd vertelde aan de leden van de Wmo Adviesraad: ‘Het aangepaste beleidsplan Werk wordt volgende week in het college besproken. In de Rijnstreek hebben we geconstateerd dat de kwaliteit van de advisering (van de verschillende Wmo Adviesraden, JD) erg hoog was. Zowel in Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn als hier. De adviesorganen hebben goed meegedacht en dit heeft geleid tot gedeeltelijke aanpassing van de plannen. De ernst, aard en omvang van de problematiek wordt hier ook gevoeld. Er is veel tijd en energie in (de advisering, JD) gestopt door u als adviesorgaan.’