Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2015

Portal voor website

JOEP DERKSEN
KAAG EN BRAASSEM – Wethouder Yvonne Peters denkt er over om de website van de gemeente (www.kaagenbraassem.nl) aan te pakken. Ze stelde maandag 13 april voor, om een ‘portal’ te creëren, zodat de websitebezoekers gemakkelijker doorgelinkt kunnen worden naar de informatie waar zij naar op zoek zijn.
Tijdens de vergadering van de Begeleidingscommissie Vernieuwing kreeg de wethouder in ieder geval de volle steun van fractievoorzitter Petra van der Wereld (SVKB), die verzuchtte: ‘Ik kom nooit ergens als ik wat moet vinden. De zoekfunctie op de gemeentewebsite is waardeloos. Vraag inwoners met een enquete wat zij van onze site vinden. Zet dit als afstudeeropdracht uit bij een universtiteit en het kost je misschien een cadeaubon van 75 euro.’ Deze suggestie wordt bij de volgende burgerparticipatiesessie besproken.