Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 juli 2015

VVD gaat tandje terug

KAAG EN BRAASSEM - Het voormalige burgerraadslid Jan van der Geest sprak profetische woorden tijdens zijn afscheidsspeech. Hij stelde vorige week, dat de VVD-fractie met de twee overgebleven leden beter hun fractievergaderingen niet meer in de trouwzaal konden houden. Een kleinere ruimte zou groot genoeg zijn.

Enkele dagen later liet de VVD weten, dat hun fractievergaderingen inderdaad niet meer in de trouwzaal zullen plaatsvinden. De VVD maakt plaats voor PRO, die het afgelopen jaar hun fractievergaderingen in de gemeentekantine hielden. De VVD is hierdoor verkast naar kamer 0.14. De openbare fractievergaderingen van alle politieke partijen zijn voor iedereen te bezoeken op maandag 29 juni vanaf 20:00 uur in het gemeentehuis.