Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 maart 2016

Veel recreatieideeën naar prullenbak

KAAG EN BRAASSEM – De gemeente deed vorig jaar een oproep voor ideeën die kunnen worden opgenomen in het bestemmingsplan 'Recreatieve Impuls'. Naar aanleiding hiervan zijn 52 plannen ingediend, maar inmiddels zijn hier al weer 14 initiatieven van naar de prullenbak gegaan.


De resterende 38 voorstellen worden nu onderzocht op haalbaarheid. De meeste van die ideetjes gaan over het realiseren van meer verblijfsaccommodaties, zoals trekkershutten en (uitbreiding van) campings. In juni wordt een 'tafeltjesavond' georganiseerd, waar inwoners en ondernemers zich kunnen laten informeren over die initiatieven die opgenomen worden in het concept-ontwerpbestemmingsplan.