Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2016

Inwoners moeten initiatief financieel onderbouwen

LISSE – De leden van het inwonersinitiatief 'Ondernemersplan De Oude School' krijgen tot eind november de tijd om een financiële onderbouwing te geven van hun ideeën. Dat bepaalde het raadspresidium op maandag 6 juni. De fractievoorzitters volgden Jeanet van der Laan (Nieuw Lisse), toen ze stelde: 'Deze mensen weten al heel lang dat ze iets willen. Ze moeten uiterlijk eind november met een voorstel kunnen komen.'


Overigens wordt het vernieuwde bouwplan 'De Factorij' als in de commissievergadering Ruimte en Infrastructuur van donderdag 8 september besproken. Verwacht wordt, dat de gemeenteraad in december twee scenario's krijgt voorgelegd. In één van deze scenario's blijft de oude school behouden. Een definitief besluit over de manier waarop het plan De Factorij gerealiseerd moet worden, wordt in maart 2017 genomen.