Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2016

Opmerkelijke opmerkingen

'Ik kom nooit naar de Keukenhof', zo liet fractievoorzitter Kees van der Zwet (CDA) weten tijdens het raadspresidium. Wel is hij er voorstander van, dat zoveel mogelijk toeristen naar deze bloemententoonstelling gaan. En hopelijk gaan er dan ook nog een paar naar het centrum van Lisse om daar de locale winkeliers financieel te ondersteunen.


'Geen bollen in mijn stenen tuin', aldus Guus Mesman (Pvda/GroenLinks). Hij blijkt die vieze bollen maar een hinderlijke onderbreking te vinden van zijn mooi geplaveide tuintegels. 'Tegel er uit, plantje er in'? De fractievoorzitter van GroenLinks/PvdA moet er niets van weten.