Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2016

In gesprek met Tweede Kamerlid

ROELOFARENDSVEEN – Het Tweede Kamerlid Michel Rog (CDA) bezoekt op dinsdag 27 september vanaf 19:00 uur het Bona Ventura College. De politicus praat dan over wat we voor de toekomst van het onderwijs kunnen verwachten.


Er komen verschillende onderwerpen aan de orde. Zo is vorig jaar het passend onderwijs ingevoerd en zijn de eerste resultaten bekend. Uitdagingen zijn er ook,want hoe gaan de scholen om met kinderen van statushouders, die vaak met een (flinke) taalachterstand op school komen? En komt er nu meer ruimte voor de zogeheten 'Rea-topklassen' voor bovenmatig intelligente kinderen? Alle inwoners zijn van harte welkom om te luisteren naar zijn toespraak en daarna met Rog in discussie te gaan. Het evenement wordt georganiseerd door de plaatselijke CDA-afdeling.