Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2016

Politiek café bij De Proeverij

LISSE – De VVD organiseert maandag 26 september een politiek café. Het Tweede Kamerlid Leendert de Lange (woonachtig in Noordwijk) komt dan ook naar Lisse. Hij zal aanwezig zijn bij het politiek café en een toespraak geven, waarna er gelegenheid is voor het stellen van vragen.


In de middag bezoekt De Lange het zorgbedrijf DSV/Rustoord, waarna het politieke gezelschap vertrekt naar De Proeverij (Bondstraat 1). Daar zijn alle inwoners vanaf 19:30 uur welkom voor het politiek café. Het onderwerp die avond is de zorg en drie personen gaan hierover met elkaar in discussie. Dat zijn Robert ’t Jong (directeur Interregionale Sociale Dienst (ISD) Bollenstreek), Gerard Herbrink (directeur/bestuurder DSV/Verzorgd Leven) en Astrid Verkerk (directeur Stichting Welzijn Lisse). Ze praten onder meer over zaken als lange wachtlijsten en preventie. De toegang is gratis.