Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 september 2016

Versnelde procedure Dorpshart

LEIMUIDEN – Het gemeentebestuur wil haast maken met de ontwikkeling van het noordelijke deel van het Dorpshart. Daarom heeft het college van burgemeester en wethouders vorige week ingestemd met het concept ontwerp-bestemmingsplan ‘Dorpshart Leimuiden-Noordelijk deel’. Op 13 september, vanaf 19:30 uur in de boerderij tegenover Café Rene, is er een informatiebijeenkomst in het dorp, waar de plannen toegelicht worden.


Wethouder Henk Hoek informeert: 'Dit is de volgende fase van wat nodig is om het bestemmingsplan de goede route te laten lopen. We willen de verschillende fases dichter op elkaar laten lopen, zonder de inwoners de ruimte te laten verliezen om bezwaren in te dienen. Iedereen staat vrij om hier op te reageren.'