Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 november 2016

Parkbewoners balen van onkruid

LISSE > De omwonenden van De Voerman zijn het helemaal beu. Ze verkommeren tussen het wild groeiende onkruid in hun voormalige wijkparkje. En ondertussen houdt de gemeente 47.000 euro over op het groenonderhoud. Ze hebben handtekeningen ingezameld en deze verstuurd naar CDA-fractievoorzitter Kees van der Zwet. Hij overhandigde deze tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën op woensdag 16 november.


In een brief laten de omwonenden weten, dat ze graag zouden willen dat de gemeente ,,een klein bedrag van die 47.000 euro'' gebruikt om het parkje mooier te maken. Wethouder Evert Jan Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) gaf aan, niets te weten van hoe het park er nu uit ziet. Volgens hem heeft hier nooit iemand een melding over gemaakt op www.verbeterdebuurt.nl. Wel zegde hij toe: ,,Ik ga hier mee aan de slag.''