Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 januari 2017

Raadslid wacht op antwoord

LISSE > Gemeenteraadslid Cees Schrama (Nieuw Lisse) kaartte woensdag 18 januari een persoonlijk drama aan, tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën. Hij vroeg wethouder Evert Jan Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) om maatregelen te nemen voor een betere stoep langs de Heereweg.


Schrama, die onlangs een nare smak maakte op de stoep naast de Heereweg, stelde: ,,Het is heel vervelend om langs de Heereweg te lopen; de stoep loopt daar schuin af. Dat weet ik uit eigen ervaring.'' Maar Nieuwenhuis weigerde om in het openbaar te reageren. ,,Er worden hier vragen gesteld over kuilen, onderhoud en plassen op straten. Deze vraag handel ik schriftelijk af.''