Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 februari 2017

Zorgen over dure toegangsprijzen zwembad

NOORDWIJK > De politieke partij LSNZ maakt zich zorgen om de hoge tarieven van zwembad Binnenzee. De kosten voor een twaalfrittenkaart is maar liefst 30% hoger dan bij andere zwembaden in de omliggende dorpen. En een jaarkaart is zelfs 40% duurder. En sinds 1 januari zijn die tarieven nog weer eens omhoog gegaan.


Raadslid Stephanie van den Bergh vindt dat geen goede zaak en ze heeft hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. En ze is kritisch: ,,Het concept van Binnenzee is gericht op gezinnen, maar waaruit blijkt dat? Waarom is er niet gekozen voor het invoeren van een gezinsabonnement of een speciaal gezinstarief? Het valt aan onze inwoners niet uit te leggen, dat de tarieven sinds 1 januari weer zijn verhoogd, net zoals ieder jaar.'' Ze staat er op, dat het college de resultaten van klanttevredenheidsonderzoeken snel bekend maakt. Het college heeft enkele weken de tijd om te reageren.