Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 maart 2017

CDA helpt collega's uit de brand

LISSE > Het bestuur van het CDA helpt haar collega's uit Pijnacker-Nootdorp letterlijk uit de brand. Tijdens nieuwjaarsnacht ging de CDA-koffiekeet daar in vlammen op en dat was nou juist de 'markante blikvanger' die tijdens de verkiezingscampagne gebruikt zou worden.

Na een noodoproep stelde Chris Wessels, voorzitter bestuur CDA voor om de CDA-caravan ter beschikking te stellen. Deze caravan reed vier jaar geleden ook mee in het bloemencorso van Rijnsburg. Landelijk CDA-politica Mona Keijzer vond dit zo'n leuk gebaar, dat ze spontaan aangaf om de overdracht van de caravan op zich te nemen.


Maandag 27 februari was het dan zo ver. Wessels overhandigde de sleutels van de caravan aan Keijzer en zij gaf deze weer door aan de voorzitter van CDA Pijnacker-Nootdorp. Wessels: ,,We vinden het fijn, dat we onze collega's uit de brand kunnen helpen. Als bestuur hebben we besloten, dat zij deze caravan zo lang mogelijk kunnen gebruiken, als ze zelf willen.''