Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.600, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 maart 2017

Huldiging Kai Verbij

HOOGMADE > Dit seizoen brak Kai Verbij door als topsprinter en hoe! Niet alleen won hij goud op het EK schaatsen in Heerenveen, ook kroonde hij zich vorige maand tot beste sprinter van de wereld. Al zijn dorpsgenoten zijn van harte uitgenodigd om Verbij op woensdag 26 april te huldigen.


De leden van de Hoogmadese IJsclub halen Verbij die avond om 19:45 uur van zijn huis op en dan loopt het hele gezelschap naar het Drieluik (Kerkstraat 51). De officiële huldiging van Verbij vindt daar plaats, waarna kinderen en volwassenen met Verbij op de foto kunnen en een handtekening scoren. Voor meer informatie: www.ijsclubhoogmade.nl