Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 maart 2017

Alles voor in huis

HILLEGOM > Of het nu gaat om keukens, sanitair of tegels. Maar ook wanneer u op zoek bent naar deuren, plafonds en vloeren; bij Meyer Totaal is iedereen, die op zoek is naar het verbeteren van de woning, aan het goede adres.

Joep Derksen

Wie wil nou niet genieten van een Royal Douche inloopdouche, en zich verwennen met een sunshower? Of een complete randloze toiletset toevoegen aan de eigen (nieuwe) woning? Mariëtte van Steyn – Meyer is van de tweede generatie van dit familiebedrijf en ze geeft een rondleiding door het prachtige pand met een uitgebreide selectie aan geweldige producten en eersteklas kwaliteitsmerken. Ze wijst om zich heen en zegt: ,,Als mensen gaan verhuizen of verbouwen kunnen ze bij ons het totale pakket kiezen. Of het nu gaat om keukens, badkamers, vloeren of plafonds.''

Een groot voordeel én een groot gemak is, dat Meyer Totaal zelf alles installeert met haar eigen monteurs. Ook zorgt het bedrijf voor zaken als stukadoren of elektriciteit. Hierdoor kan er snel gehandeld worden en hoeft de klant niet alle afspraken met verschillende leveranciers zelf te regelen. ,,Maar als mensen het helemaal zelf willen doen en wij enkel de spullen hoeven aanleveren; dat kan natuurlijk ook'', lacht Van Steyn – Meyer.

Op de badkamerafdeling zijn gerenommeerde merken als Royal Douche en HSK te zien. Prachtig zijn de tegelvloeren, laminaat- en pvc-vloeren. Meyer Totaal levert niet alleen complete keukens, maar kan ook zorgen voor renovatiekeukens. ,,Dan zorgen we alleen voor een nieuw front of nieuwe apparatuur. Vaak willen mensen, die een nieuwe woning hebben gekocht toch even het frontje van de bestaande keuken wisselen.''

Ze wijst omhoog naar de Luxalon plafonds: ,,Dit zijn aluminium plafonds; volledig onderhoudsvrij, waar geen schimmels op komen. Het is mooi en strak en kan besteld worden in maar liefst 43 kleuren. Tijdens de wandeling door de zaak wordt de journalist prettig verrast door een toilet, waarbij het deksel automatisch open gaat, zodra je er in de buurt komt. En na gebruik gaat dat deksel ook weer dicht. Iets verderop staat een schitterende douche, waar je ook zittend gebruik van kunt maken; al dan niet uitgevoerd met infraroodverlichting.

Meyer Totaal bestaat al 22 jaar en is een echt familiebedrijf, met heel veel kennis in huis. Het familiegevoel uit zich in alle aspecten, zo licht Van Steijn – Meyer toe. ,,We staan voor onze zaak; het is ons alles en we willen de klanten zo goed mogelijk helpen, waarbij we altijd ons uiterste doen om tot de beste oplossing te komen.'' Het bedrijf heeft een leuk en ervaren montageteam, met mensen die heel prettig in de omgang zijn. De aftersales service is ongeëvenaard: ,,We willen dat mensen tevreden zijn.''

Ook waar het gaat om de prijzen, is Meyer Totaal een bedrijf, waar je absoluut naar toe moet gaan om je huis te verwennen met iets nieuws. Tot en met zaterdag 13 mei heeft Meyer Totaal enorm veel aanbiedingen. Zo kan een volledige kwaliteitskeuken al gekocht worden voor slechts 5.600 euro! Of wat dacht u van een complete regendouche voor slechts 289 euro en een vloerverwarmingsset mét gratis spiegelverwarming voor maar 329 euro. ,,In alle budgetten kunnen we een aanbieding maken. Dat doen we speciaal voor onze klanten, want bij een nieuw huis of verbouwing komt al zo veel kijken'', besluit Van Steijn – Meyer.


Voor meer informatie: Meyer Totaal, Satellietbaan 10 f, 2181 MH Hillegom, T: 0252 530 640, W: www.meyertotaal.nl.