Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 maart 2017

Nieuw parkje bij 't Oog

ROELOFARENDSVEEN > Enkele tientallen mensen waren er getuige van, dat wethouder Herman Haarman de laatste paal sloeg in een takkenril. Hiermee voltooide hij dinsdag 21 februari de realisatie van een parkje bij 't Oog.


Haarman liet weten: ,,De aanleg van deze takkenril is een eerste stap naar de realisatie van het parkje waar omwonenden, medewerkers van bedrijven, recreanten en inwoners gebruik van kunnen gaan maken. Met het slaan van deze paal maken we de gemeente weer een stukje groener maar ook veiliger.'' De wethouder vervolgde: ,,Mensen die uit de bus stappen willen namelijk nog wel eens over de drukke rotonde naar hun werk op het bedrijventerrein lopen. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren en dat terwijl er een pad loopt. Straks ligt hier een mooi ecologisch ingericht parkje, dat samen met omwonenden, stichting Groen Licht, Het Eerste Stuk en de gemeente is bedacht en ingericht. Deze samenwerking waardeer ik enorm.'' Hij besloot zijn speech met een oproep aan de aanwezigen: ,,Nu aan de slag en straks genieten maar.” De stichting Groei en Bloei schonken een boompje aan het park ter ere van hun 50-jarig bestaan.