Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 april 2017

Overlastparkeerders niet bestraft

LISSE > Inwoners die last hebben van de vele fietsen bij de Albert Heijn in het Blokhuis, doen er het beste aan om zich hier niet aan te ergeren. De gemeente gaat in ieder geval niet ingrijpen, zo liet wethouder Evert Jan Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) maandag 24 april weten tijdens de vergadering van de seniorenraad.


Er hangt weliswaar een bordje, met daarop het bericht dat fietsen worden verwijderd, maar eigenlijk heeft dit geen enkele meerwaarde. Er zijn namelijk nog nooit fietsen verwijderd bij de Albert Heijn en het bordje. Bovendien heeft het bordje zelf ook geen enkele juridische status, zo informeerde de wethouder. Hij stelde: ,,We kunnen er niet veel aan doen. Je kunt verderop parkeren in de fietsenstallingen, maar dan moet je met je boodschappen verder lopen en daar hebben mensen geen zin in.''