Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 augustus 2017

Kansen groeien voor pannakooi

HOOGMADE – De kansen voor de komst van een nieuwe pannakooi lijken te stijgen. Wethouder Yvonne Peters (VVD) maakte vorige week bekend, dat de gemeente mogelijk toch bereid is de verantwoordelijkheid te nemen voor het onderhoud van deze pannakooi.


Enkele weken geleden kwam naar buiten, dat de initiatiefnemer voor de pannakooi bezorgd was, dat hij verantwoordelijk zou worden gesteld voor dat onderhoud. Dat zou een doodssteek kunnen zijn voor dit idee, dat voortkwam uit de initiatievenmarkt. Maar als de pannakooi ,,aan bepaalde duurzaamheidseisen voldoet, qua onderhoud'', dan is de gemeente mogelijk bereid om dat onderhoud op zich te nemen. Dat laat Peters desgevraagd weten. ,,De pannakooi moet dan voldoen aan de eisen die we ook aan andere pannakooien stellen.'' De precieze locatie voor de pannakooi wordt nog niet officieel bekend gemaakt.