Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 augustus 2017

Snoopy krijgt zin

LEIMUIDEN – Het gemeentebestuur heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Kinderopvang Snoopy B.V. Hierdoor is Snoopy er van verzekerd, dat zij hun kinderopvangactiviteiten in het toekomstige Integraal Kindcentrum in Leimuiden (IKL) mogen voortzetten. Volgens wethouder Yvonne Peters (VVD) hoeft dit geen gevolgen te hebben voor de kansen van eventuele kinderopvangconcurrenten.


Kinderopvang Snoopy B.V. is vanaf het begin betrokken geweest bij het IKL proces en krijgt straks een plek in het IKL, zo laat de wethouder weten. ,,Scholen hebben recht op een onderwijsgebouw, maar Snoopy heeft dat recht niet. Ze zijn van het begin af aan er heel dicht bij betrokken geweest. We hebben gemeend dat Snoopy een zodanige positie in Leimuiden heeft, dat ze een geschikte partner zijn om in het IKL een nieuw plekje te krijgen.'' Maar sluit u hiermee de kansen af voor concurrenten'wordt Snoopy hierdoor niet bevoordeeld op andere marktpartijen? Peters: ,,Het is niet zo, dat iemand anders iets niet mag, maar we willen Snoopy bevestigen dat ze in het IKL een plekje zouden moeten hebben.''