Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2017

Hair Change: goed voor huid en haar

TER AAR – Een van de meest bijzondere kapsalons is Hair Change. Dit is namelijk niet alleen een kapsalon, waar je je haar kunt laten permanenten of je krullen bij kunt knippen. Ook is Hair Change het juiste adres om er gezonder en fitter uit te zien.

Eigenaresse Monica Daniël vertelt: ,,Wij coachen mensen om af te vallen. De basis hiervan is, dat je minder koolhydraten eet. De deelnemers komen wekelijks terug om gecoached te worden. In het begin val je vlug af, wanneer je dit dieet goed volgt. En als je jouw streefgewicht bereikt hebt, vragen we je om een jaar lang eens per maand terug te komen, zodat je jouw gewicht ook kunt behouden. We willen er namelijk voor zorgen, dat je niet meer terugzakt in je oude leefpatroon.''

In de Hair Change-vestiging in Ter Aar is sinds kort ook een medewerker, die gespecialiseerd is in het aanbrengen van permanente make-up. Ook is er een schoonheidssalon met huidverbeteringsbehandelingen. Wilt u in tien minuten een mooie bruine huidskleur? Dan is de spray tan van Hair Change helemaal voor u!


Hair Change - Ter Aar, Lindenplein 1, 2461 JC Ter Aar, T: 0172 605 856, W: www.hairchange.nl