Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2017

Van Veen Mode sinds 1902; kwaliteit, service en vakmanschap

Stijlvolle eigentijdse mode, vakmanschap en service

Dames en heren hebben volop keuze uit het brede assortiment stijlvolle en sportieve kleding.

Jaap en Dieneke van Veen hebben liefde voor het vak en nemen de tijd voor hun klanten, die uit de hele regio komen. Onder het genot van een kopje koffie krijgen de klanten persoonlijke aandacht.

Voor de heren is er een mooie collectie in kostuums en colberts van Atelier Torinon, jacks van Jupiter en pantalons van M.E.N.S. Modieuze overhemden van Le Dub, Marvelis en Giordano en pull-overs en vesten van Bailey's. De dames kunnen mooi gekleed worden in de jumpers, vestjes en 2- en 3-delige setjes van Rabe, Roberto Sarto, Another Woman, Le Comte en Leona. En rokken van Setter en pantalons van Gerke in diverse modellen en kleuren.


Over de maat hoeft niemand in te zitten, want die heeft Jaap al in de eerste oogopslag bij binnenkomst vastgesteld. Eventueel vermaken van de kleding wordt gratis gedaan. Er is een uitgebreide collectie aan ondergoed, nachtkleding, riemen, dassen en shawls, maar ook bretels en petten. Komt u eens vrijblijvend binnen stappen op de open dagen 12, 13 en 14 oktober.