Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2017

Op je modegemak dankzij Donna Petronella

GOUDA – Bij Donna Petronella is het winkelen voor dames, ook met een maatje meer, echt een feest! Hier hoef je je geen zorgen te maken of een elegante jurk of sportieve outfit wel of niet past. Deze unieke speciaalzaak Donna Petronella heeft alle soorten trendy damesmode in de maten 40 tot en met 58/60.

Elly de Heer is eigenaresse van de winkel en ze toont vol enthousiasme de prachtige kledingartikelen, die overal in de winkel van 100 m2 te zien zijn. ,,We hebben heel veel verschillende merken, ook zeer betaalbare modellen. Wat dacht u van merken als Yesta, Zhenzi, Chalou, Open End, Via Appia en nog heel veel andere merken.''

De liefhebbers van mooie kleding krijgen altijd goede adviezen en een uitstekende service bij Donna Petronella. ,,Wij hebben ook kleding met een kleurtje, want je mag gewoon gezien worden!'', zegt Elly met passie. De winkel heeft goede parkeergelegenheid op minder dan vijftig meter afstand. Ook voor een uitgebreid assortiment aan joggingbroeken, trainingsjasjes en topjes, maar ook leuke sjaals, tasjes en accessoires, bent u hier op het juiste adres.

Donna Petronella, Kleiwegstraat 6-8, 2801 GM Gouda, T: 0182 517 712, W: www.donnapetronella.nl