Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 oktober 2017

Jubileumconcerten van Cooldown7

ROELOFARENDSVEEN – De populaire band Cooldown7 viert haar tienjarig jubileum op de enige manier die bij deze artiesten past: met een groot evenement. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november kunnen de snelle kaartjeskopers genieten van optredens van een keur aan artiesten.

Het worden twee spectaculaire avonden, waarbij de verschillende artiesten en bands met elkaar samenwerken. En aan iedere muzieksmaak is gedacht. Daarom kun je lekker uit je dak gaan met de rockband Bassta of juist heerlijk swingen op de muziek van saxofonist Wouter Kiers. De kermisknaller Lekker Weer zorgt voor de vrolijke noten en dan hebben we het nog niet eens over de Tomeloosband, anger Mark Pathuis, drummer Piet Scheffers en zangers Stanley en Chiel. Nog niet overtuigd? DJ Marihouse treedt ook op!


De kaartverkoop gaat al ontzettend hard, zo laat Feestband Cooldown7 weten. De 1.500 kaarten voor de zaterdag avond zijn al bijna uitverkocht. Wie dus aanwezig wil zijn bij dit grootste feest van Roelofarendsveen in 2017, doet er goed aan nu een kaartje te kopen. Meer informatie is te lezen op www.facebook.com/CooldownSeven. De twee jubileumconcerten vinden plaats op 24 en 25 november vanaf 20:00 uur in Roelofarendsveen, Locatie Lasso, Hal 60.