Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 oktober 2017

Klaar voor de winter

KAAG EN BRAASSEM – Het is een mooie traditie, die ieder jaar weer plaatsvindt. Het college van burgemeester en wethouders eet op een dinsdagmiddag snert samen met de medewerkers van de buitendienst. Een echtgenote van een van de ambtenaren van de buitendienst is hiervoor dagen in de weer geweest om een grote pan met heerlijke erwtensoep klaar te maken.


Het winterseizoen staat weer voor de deur, dus dat betekent dat de buitendienstmedewerkers worden ingezet voor de gladheidsbestrijding. Dus moeten ze bij nacht en ontij het bed uit, om er voor te zorgen dat de straten goed berijdbaar blijven. Of er moet sneeuw verwijderd worden van de straten, stoepen en fietspaden. Kortom; bij een beetje goede winter, komt er een hoop werk op deze mannen en één vrouw af. En dan laat zich zo'n bordje snert mét roggebrood goed smaken!