Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 februari 2018

Meevaller voor aannemersbedrijf


[LEIMUIDEN] Het college van burgemeester en wethouders heeft bekend gemaakt, welk bedrijf de reconstructie van de Kerklaan mag uitvoeren. Dat blijkt het aannemersbedrijf Mourik Groot Ammers te zijn; zij zullen de straat opknappen voor ruim een miljoen euro (inclusief btw).

Voor Mourik Groot Ammers is dit een meevaller. Enkele jaren geleden hadden ze een plan voor een 'publiek private samenwerking' met de gemeente, voor het realiseren van het bedrijventerrein Drechthoek II. Maar de gemeenteraad wees dit plan in 2016 af, omdat de raadsleden niet wilden, dat de gemeente een risico zou lopen bij de ontwikkeling van dat bedrijventerrein. Nu mag Mourik Groot Ammers dus wel het werk uitvoeren voor de reconstructie van de Kerklaan. Dat moet leiden tot een hogere verkeersveiligheid. De werkzaamheden beginnen later dit jaar.