Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 juli 2018

CDA wil extra bankjes


[LEIMUIDEN] Fractievoorzitter Anja de Rijk (CDA) blijft zich inzetten voor extra bankjes in Leimuiden. Samen met een groepje inwoners heeft ze een rondje gelopen door het dorp, om te kijken waar deze zitmeubelen in ieder geval nog geplaatst moeten worden.

De Rijk: ,,Acht bankjes zijn weggehaald en nooit teruggekomen. Drie bankjes staan zo onlogisch; die willen we verplaatsen. Daarnaast willen we acht nieuwe bankjes, waaronder bovenop de kuil, bij de nieuwbouw. Maar ook bij de Grietpolderweg en de Nokweg willen we een bankje. Als die mensen met een rollator eenmaal uit de kuil boven komen, zijn ze helemaal op. En dan is de supermarkt verderop, nog een heel eind lopen.'' Volgens De Rijk heeft de gemeente nog geld om dit te realiseren: ,,Er zijn nog twee potjes in de begroting, waar dit geld uit gehaald kan worden, zoals het potje 'Recreatieinitiatieven'.''