Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 maart 2019

Balen van schapenpoep


Nieuwkoop – Fractieassistent Wilma van der Meulen (SBN) baalt er enorm van, iedere keer wanneer er schapen op de dijk rondlopen. ,,Er ligt dan zoveel poep; je kunt er niet eens meer doorheen fietsen! En er wordt niets aan gedaan!'' Ze uitte deze noodkreet donderdagavond 21 maart tijdens een raadsvergadering.

Veel steun kreeg ze niet. Mariska van Buren (SGP/ChristenUnie) meldde dat die schapen er maar een heel korte periode in het jaar zijn. ,,Ik vind ze wel leuk.'' Raadslid Paul Platen (VVD) wees er fijntjes op: ,,We zitten hier in een landelijke omgeving. Dat hoort er eenmaal bij. Je kunt ook overlast hebben van geurtjes. Je weet dat het hier zo gebeurt.''