Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2019

Ondernemersprijs is Veens feestje


KAAG EN BRAASSEM - De genomineerden voor de  Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019 zijn bekend. Nog drie bedrijven maken kans om zich de beste onderneming van Kaag en Braassem te noemen. Dat zijn Mooren Auto uit Roelofarendsveen, Verdel ICT en Media uit diezelfde woonplaats en Visser Tuinen in Leimuiden.


Ook is er een Startersprijs voor beginnende ondernemers. Hiervoor zijn nog in de race: LaRock werkt, Stix en Bowls en Als ’t Golft, allen gevestigd in Roelofarendsveen. In deze woonplaats blijken ook veel ZZP-talenten te zijn, want twee van de drie genomineerden voor deze prijs komen ook uit Roelofarendsveen. Dat zijn Pouw Nail & Skinstudio en De Voet-specialist. De enige concurrent uit een ander dorp is hier The Beauty Company uit Rijpwetering.


Onder leiding van burgemeester Marina van der Velde zal een jury de winnaars bekend maken op 21 november. De winnaars krijgen een officiële oorkonde, plus een cheque van 500 euro voor de ‘Ondernemer van 2019’. Meer informatie: www.ondernemersprijskaagenbraassem.nl.