Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 november 2019

Kunstwerken


KAAG EN BRAASSEM – Aannemersbedrijf Damsteegt mag alle kunstwerken onderhouden, zoals dammen, bruggen en duikers. Hiervoor krijgt het bedrijf 124.250 euro (exclusief btw) van de gemeente Kaag en Braassem. Volgens wethouder Inge van der Meer is er een ‘meervoudige onderhandse aanbestedingsprocedure’ uitgeschreven. En vroeg Damsteegt het laagste bedrag.

Het is de bedoeling dat Damsteegt volgend jaar voor dat geld ‘kleinschalig onderhoud aan de kunstwerken uitvoert, zodat de staat van de diverse kunstwerken niet verslechterd’. Voordat werkzaamheden plaatsvinden, moet de aannemer overleg hebben met omwonenden om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.