Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 januari 2020

Dorpskerkconcert


LEIMUIDEN - Op zondag 26 januari staat Trio Kodama, bestaande uit drie strijkers van het Residentie Orkest, op het podium in de Dorpskerk. Samen met de jonge klarinettist Bram Boesschen Hospers verzorgen zij een afwisselend programma bestaande uit oude en nieuwe muziek; van Bach tot Poulenc.

Klarinettist Bram Boesschen Hospers is verbonden aan de Koninklijke militaire kapel Johan Willem Friso. De Japanse violiste Momoko, de Duitse altvioliste Elisabeth en de Tsjechische celliste Mileva zijn alledrie verbonden aan het Residentie Orkest. Het dorpskerkconcert begint om 13:00 uur. Kaarten (10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen) zijn te koop bij de Gemakswinkel in Leimuiden en aan de deur, zolang de voorraad strekt.