Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juni 2020

Onvrede over sandwichborden

Hillegom – De grote sandwichborden, waarin reclame wordt gemaakt voor de duurzaamheidscampagne ‘Winst uit je woning’, zorgt voor ontevredenheid in de politiek.

De gemeenteraad heeft eerder dit jaar bepaald, dat deze campagne gehouden mag worden. Raadslid Heemskerk (Bloeiend Hillegom) verbaasde zich erover, dat het gezicht van wethouder Hoekstra op iedere poster groot afgebeeld staat. Nu lijkt het, of dit het initiatief is van de wethouder en niet van de gemeente. Ook BBH en D66 hadden kritiek op de poster.

Hoekstra laat weten, dat de gezichten van de duurzaamheidswethouders van Teylingen en Lisse in die gemeenten ook op de posters staan. ,,Met het gezicht van de wethouder duurzaamheid er op, laat je zien, dat het een campagne is, die gesteund wordt door de gemeente. Ik doe het voor iedereen.’’