Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juni 2020

Initiatief voor coffeeshop in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout –Ted Bierhoff en Justin Brama stellen voor om een coffeeshop op te zetten in Noordwijkerhout.

Volgens hen is Marktplein 5 de meest ideale locatie voor zo’n coffeeshop. Deze plek, waar dan softdrugs verkocht kan worden, zal dagelijks open zijn tussen 16:00 uur en 22:00 uur. Er is volgens Ted Bierhof genoeg parkeergelegenheid, waardoor er geen overlast zal zijn. Volgens de broers zal de komst van een coffeeshop bijdragen aan een veel levendiger centrum van Noordwijkerhout.

Ze vragen de gemeenteraad dinsdagavond om een exploitatievergunning en gedoogverklaring af te geven. Bruisend Noordwijk gaat hierover een ‘poll’ organiseren om te kijken of in Noordwijkerhout behoefte is aan een coffeeshop. 

Uit de poll blijkt, dat 56% van de 2.900 respondenten voorstander is van de komst van een coffeeshop. De buurtbewoners zijn vrijwel allemaal tegenstander.