Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 juni 2020

Opslag van spuitbussen

ROELOFARENDSVEEN – Het bedrijf Dobbe Transport mag van de gemeente Kaag en Braassem tot maximaal 1.200 ton aan aerosolen (spuitbussen) opslaan aan de Veenderveld 116 in Roelofarendsveen.

Tot nu toe heeft het bedrijf een vergunning voor de opslag van maximaal 499 ton aan ontvlambare aerosolen. De extra opslagcapaciteit leidt volgens het gemeentebestuur niet tot extra risico’s. Met het plaatsen van een CO2 tank en de opslag van aërosolen is de toekomst van het bedrijf voor de toekomst verzekerd. Ook de Veiligheidsregio Hollands Midden heeft een positief advies afgegeven.