Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juli 2020

Fusie Zeehonk en Wakersduin een stap verder

Noordwijk – Het college van burgemeester en wethouders geeft een positief advies over de fusie van basisscholen CBS Zeehonk en CBS Wakersduin.

,,Het college hecht grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs en wij zijn van mening dat een fusie tussen beide scholen een goede, toekomstbestendige waarborg vormt voor het behoud van de onderwijskundige kwaliteit in de Kern Noordwijk aan Zee. De afweging om over te gaan tot een scholenfusie laten wij aan het schoolbestuur’’, zo stelt burgemeester Verkleij in een brief aan de gemeenteraad.

In het vierde kwartaal van dit jaar krijgt de gemeenteraad een voorstel van het college om het gebouw Wakersduin duurzaam te renoveren dan wel op die plek een compleet nieuw schoolgebouw te realiseren voor de fusieschool.