Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juli 2020

Geen verbouwing gemeentehuis

Noordwijk – Een bedrag van 800.000 euro uitgeven om de ontvangsthal van het gemeentehuis te verbouwen. Dat gaat de gemeenteraad een stap te ver.

In een motie van VVD, Bruisend Noordwijk en NZLokaal riepen de raadsleden het college van burgemeester en wethouders op om deze kosten niet te maken. Zeker omdat het nog niet duidelijk is, waar de definitieve vergaderplek van de gemeenteraadsleden zelf komt. Wethouder Van den Berg gaf aan, dat de verbouwing nodig was om de dienstverlening richting de inwoners naar een hoger peil te brengen en klantvriendelijkheid uit te stralen.

De verbouwing gaat echter niet door. Wel mag de gemeente de komende drie jaar 800.000 euro uitgeven aan externe inhuur.