Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juli 2020

Van Erk mag nog zes jaar burgemeester zijn

Hillegom - De gemeenteraad van Hillegom draagt burgemeester Arie van Erk opnieuw voor als voorkeurskandidaat om de komende zes jaar de eerste burger van het dorp te worden.

Dat maakte raadslid Heemskerk bekend na afloop van een besloten vergadering. Ze stelde: ,,Hartelijk gefeliciteerd. Onze inwoners staan massaal achter deze aanbesteding. Wij willen heel graag door met jou. Het wachten is op wat de Commissaris des Konings en de minister gaan besluiten.

Arie van Erk liet weten: ,,U als raad wil ik ontzettend danken voor het vertrouwen. Ik ben er hartstikke blij mee. Ik bedank ook de inwoners en bedrijven. De afgelopen zes jaar hebben we laten zien, dat die samenwerking voortreffelijk is geweest. We zijn een eenheid met elkaar. Daarmee kun je zaken voor elkaar brengen. Ik voel me goed bij mijn competentie als aanjager. Dat is mede mijn motivatie om een nieuwe periode door te gaan en Hillegom verder te brengen dan nu. Er zijn voldoende uitdagingen. In mijn vrije tijd racefiets ik graag. We doen er een tandje bij, ik wil graag kopman zijn, dus volgen!”