Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 september 2020

College moet foutgeparkeerde fietsen aanpakken

Noordwijkerhout – Het college van burgemeester en wethouders wil 325.000 euro uitgeven om het kernwinkelgebied van Noordwijkerhout aantrekkelijker te maken. Maar raadslid Frans van Kouwen (Lijst Salman Noordwijk) wil, dat er ook misstanden worden aangepakt.

Het is hem een doorn in het oog, dat lokale ondernemers soms bakken of stoelen voor de ingang naar het Witte Kerkje plaatst, zodat er meer terrasruimte gecreëerd wordt. Ook zij er volgens hem geen goede alternatieven om fietsen te parkeren. Ook dat zorgt er volgens het raadslid voor, dat de toegangen tot het Witte Kerkje ‘zeer regelmatig geblokkeerd worden’.

Hij wil weten, wat het college hier aan gaat doen.