Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 september 2020

PostNL voorlopig niet naar Trompstraat

Noordwijk – Voorlopig komt er geen nieuw distributiepunt van PostNL aan de Trompstraat 1D.

Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten naar aanleiding van vragen door PUUR. Het bedrijf heeft de gemeente laten weten, dat zij in ieder geval de komende zes maanden teruggaan naar de oude locatie ‘Het Hof van Breloft’. Dit gebeurde vijf dagen nadat PUUR vragen had gesteld over de verkeers(on)veiligheid voor schoolgaande kinderen, als PostNL inderdaad naar de Trompstraat verplaatst zou worden.

Overigens staan er geen regels in de weg, waarbij PostNL later alsnog naar de Trompstraat kan verkassen. Het college: ,,Indien het gebruik van het pand in overeenstemming blijft met het ter plaatse geldende bestemmingsplan en er niet verbouwd wordt, is in beginsel ook geen overleg, vergunningsvereiste of anderszins toestemming nodig van de gemeente om het pand in gebruik te nemen.’’