Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 september 2020

‘Verkeersonveilig voor cliënten ’s Heeren Loo’

Noordwijk – De bouwplannen voor Julianahof zorgt voor onrust in de directiekamer van ’s Heeren Loo. Dit blijkt uit een brief aan de gemeenteraad, die namens ’s Heeren Loo ondertekend is door directeur Greet Houtekamer en managers Karin Wetting en Sacha Weltings.

Met name de verkeersveiligheid voor hun cliënten en medewerkers op de locatie Albertus van Velsenstraat en Dagbesteding Paspartoe is een bron van zorg. Het gaat de directie niet om de bouwplannen, maar wel om de verkeersveiligheid. Daar is volgens het trio te weinig aandacht voor. ,,De verkeersvariant waarover de gemeente op 29 september gaat stemmen is een variant waarbij wij grote bezorgdheid hebben over de veiligheid. Het in- en uitstappen in cliëntenvervoer wordt risicovol en de bochten (in de weg, red.) maken de situatie voor alle weggebruikers onoverzichtelijk.

De directie hoopt dat de gemeenteraad kiest voor verkeersvariant 2; waarbij eenrichtingsverkeer vanuit de Bronkhorststraat komt. De gemeenteraad neemt de brief van ’s Heeren Loo tijdens de raadsvergadering mee in haar overwegingen.